Produkt

E-Fit 1280US

Professionel personlig træning

E-Fit 1280us enheden blev udviklet for helkrops E.M.S.-workout, og for at sikre at E.M.S.-træning bliver 1. prioritet for de fleste mennesker på grund af dens store effektivitet, behagelige følelse og de fantastiske resultater. Takket være populære og topmoderne løsninger, som den nytænkende Impuls-Skift Teknologi (IST) og deres markedsførende effektivitet og uovertrufne komfort, er E-Fit enhederne i dag den foretrukne løsning for titusinder af kunder og personlige trænere over hele verden. Med Flexi Carbo-Plate Electrode (FCPE), kan E-Fit løsninger ikke kun anvendes i fitness- og skønheds- sektoren men også på medicinske og fysioterapeutiske områder.

Den komfortable og meget holdbare tekniske dragt er lavet af åndbart materiale, som gør dragterne hygiejniske og lette at rengøre, og som også giver komplet frihed til at gennemføre dynamiske øvelser og samtidig holder elektroderne perfekt placeret på de korrekte muskelgrupper.

Professionel E-Fit enhed til kommerciel brug med mikroprocessor med forud-installerede og fuldt konfigurerbare workout programmer. De 10-kanalers output tillader enheden en mere fleksibel og komplet fordeling af elektroder på hele kroppen.

Det er muligt at træne 10 muskelgrupper, biceps, triceps, lænden, øverste del af ryggen, brystparti, mavemuskler, balle, leg, for- og baglårsmuskler.

Fordele

Cloud-baseret brugerstyring med Android applikation

Individuelle parametre til rådighed

Innovativ Impulse-Shift Technology (IST)

LCD-display med brugervenlig menu

Batteri-drift mulig

LED lys