Om os


Lær om E-fit og E.M.S.-teknologi

Om E.M.S.

Ved sport og andre fysiske aktiviteter, transmitteres hjernens beskeder til musklernes neuromuskulære forbindelser gennem nervebanerne ved elektriske impulser. Helkrops E.M.S.- teknologien leverer elektriske stimulanser direkte til musklerne som får dem til at trække sig sammen eller slappe af, ligesom de gør gennem træning.

E.M.S.-teknologi har en lang historie med forskning og udvikling udført for at opnå perfektion. Der er adskillige præcist definerede impulser, der bruges indenfor områderne terapi, kosmetologi og rehabilitering. Disse former for stimulering, også kendt som voltaic strømninger, er forskellige elektriske bølgeformer, som er velegnet til at forårsage bestemte virkninger. Hvis de bruges korrekt, bidrager de til rekreation og vækst af muskler og bindevæv, så vel som til forebyggelse af dyb venøs trombose, og dermed undgås uønskede bivirkninger.

SEO NAME

Historien om elektrisk stimulation af muskler kan dateres tilbage til 1791, til Luigi Galvani’s eksperiment. Siden da har utallige forskningsstudier og sportsresultater bekræftet dets effektivitet. Ydermere er teknologien blevet registreret som en anerkendt muskel konditions tilgang af de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA).

E-Fit enhederne anvender E.M.S. teknologi, som er blevet perfektioneret til praktisk brug gennem årene. Enhederne består af en speciel dragt udstyret med 10 elektrodepar, et moderne spændings- og frekvens kontrolsystem, som regulerer behandlingsprocessen. Den behagelige dragt er lavet af åndbart materiale, som giver bevægelsesfrihed og holder elektroderne perfekt placeret på den aktuelle muskelgruppe.

Ønsker du at blive sund, sporty, fit og atletisk?

Løsningen er her:
20 minutters personlig E-Fit træning 2 gange om ugen!

Vi gør alt for en bedre fremtid

Vores mission

Vores mission er at vise fordelene af hvordan teknologien kan anvendes effektivt til alle aldersgrupper og deltagere i alle sportsgrene, det være sig elite atleter eller travle forretningsfolk, til at holde sig i form og opnå ekstraordinære resultater. Vi tilbyder hjælp og en alternativ mulighed til ældre fot at tage første skridt mod en mere aktiv og træningsrig livsstil. Den grundlæggende filosofi med E-Fit hviler på effektivitet, tilpasning, diskretion og fart.

Kernen i vores mission er bestræbelsen på at hjælpe dem, som er klar til en livstilsændring med henblik på at udvikle en mere aktiv, sundere og sundhedsbevidst livsstil. Vores mål er at gøre brugen af træningsmetodologien, som tilbydes af E-Fit enheder, til standard træning i sportscentre, fitnesscentre samt på arbejdspladser i Danmark og resten af verden.

Vores samarbejdspartnere

Vi har dedikeret relationer til vores samarbejdspartnere.

SGS
Ukas
TUV
CE
E-Fit IST

Impulse-Shift Technology

Takket være Impuls-Skift teknologien (IST) afgiver E-Fit enheden meget lavere varme- og impuls-belastning til kroppen: hvilket gør det mere sikkert, mere komfortabelt og mere effektivt at bruge - sammenlignet med andre E.M.S.-enheder. IST, udviklet af E-Fit ingeniører, er en unik metode som skifter de respektive impulser mellem kanaler i tide, så den menneskelige krop kun er stimuleret på et enkelt sted på et givet tidspunkt på en ubemærket måde, takket være det omhyggeligt valgte tidspunkt af skiftende frekvenser. Nogle af de største fordele er, at kryds-impulserne mellem kanal-parrene bevirker at energibehovet fra enheden og niveauet fra produktionssignalet kan nedsættes til en lille fraktion af det originale behov.

Dette betyder, at samlet set vil den impuls-belastning, der videresendes mod den menneskelige krop, være lig med kraften fra kun én kanal (selvom den er beregnet til 10 kanaler), så den fulde produktions-effekt fra enheden med manuel kontrol er maksimum 3,5 Watt, og den aktuelle effekt er ikke mere end 0,06 Watt RMS, selv når man tager impulstop og afbrydelserne imellem dem med i betragtning.

IST teknologi

er en unik metode
som skifter de respektive impulser
imellem kanaler