Forretning

Den bedste mulighed for at gøre din
Forretningsdrøm til Virkelighed

Med E-Fit produkter har du mulighed for at skabe din egne lukrative forretning. Du har mulighed for at skabe dit eget E-Fit studio med høj kvalitetestræning, massage med varme, passive toningsbehandling, effektiv cadio træning eller du kan anvende E-Fit som et supplement til dit wellness center, fitnesscenter eller behandlingsklinik. Som professionel behandler fx fysioterapeut eller lign. har du mulighed for at anvende E-Fit medical produkter som supplement til en effektiv behandling, forebyggende træning eller genoptræning. Chõra Fit ApS er eneforhandler og leverandør af E-Fit produkter og udstyr i Danmark. Vi glæder os til at skabe nye forretningsmuligheder for dig med E-Fit.

Med produkter fra E-Fit får du
kvalitet uden kompromis

Du får mulighed for at give dine kunder perfekt og professionelle ydelser,
der dækker over alle områder af moderne fitness og behandlingsteknologier

I dag er E-Fit produkter udbredt i mere end 50 lande (Sidste år blev der gennemført mere end 1 million E-Fit træninger globalt). Som Certificeret E-Fit træner har du mulighed for at hjælpe dine kunder med at nå deres mål hurtigere og mere effektivt. Med en enkelt E-Fit træning stimuleres kroppen gennem elektrodedragten og kan nå mere end 36.000 muskelsammentrækninger. Med E-Fit nåes de dybereliggende muskler og kan trænes meget effektivt og giver hurtigt resultater i form af smertelindring og effektiv opbygning af svage muskler der er overanstrengte og som kan forårsage smerterne.

Feedback fra kunder

SEO NAME
De 20-minutters træninger er aktive, intensive og meget effektive. Min krop er strækere, min numse er muskuløs. Denne træningsmetode er unik. Det virker virkeligt!
Melani Olivares
Skuespillerinde
SEO NAME
Som fodboldspiller skal jeg løbende udvikle mig for at blive hurtigere, stærkere og mere smidig. Jeg opnåede mine mål med kun 1 E-Fit træning om ugen. Dette er en ekstrem effektiv træningsmetode.
Jordi Codina
Fodboldspiller

Arnold Schwarzenegger udtaler sig på scenen om E-Fit på Success Day

SEO NAME

Ejer af E-Fit Dr. Janos Papp var også på scenen for at tale om E-Fit's success. De der valgte Success Day som deres program, havde en lang dag fyldt med gode erfaringer, gode råd og motivation. På dette event talte mange store atleter om deres sucess og om vejen mod deres mål. Heriblandt var Dr. Denes Kemeny, Gyorygy Kozmann, Attila Kakus, Gabor Talmacsi og brødnerne Rakonczai. Naturligvis var hovedattraktionen Arnold Schwarzenegger's tale i hvilken han beskriver 6 pointer i forhold til success.

af den samlede population er målgruppe
80%
mere effektiv end traditionel træning
150%
af dine muskler aktiveres
90%

Hvis du ønsker mere information om E-Fit''s produkter, og hvordan du kan skabe din egen lukrative forretning med E-Fit, er du velkommen til at skrive til os. Vi vil kontakte dig og vil med glæde vise dig de mange gode anvendelsesmuligheder og forretningsmuligheder indenfor Sportspecifik træning/Finess, Behandling/Rehabilitering og Skønhed og Wellness. Du har mulighed for at komme igang uden startkapital og hurtigt skabe dig en god forretning. Du er velkommen til at kontakte os.

Kontakt os