Produkt

E-Fit Cardio

Nyhed i Cardio træning

Den nyudviklede E-Fit Cardio enhed kan anvendes som et alternativ eller et supplement til traditionelle trænings- og sportscentre og på arbejdspladser. E-Fit Cardio er enkelt og brugervenlig og kan anvendes ved selvbetjening eller med et minimum af støtte fra en personlig træner. Dette produkt kan således åbne op for en ny salgskanal, idet den selvbetjente mulighed gør det muligt at tilbyde effektiv træning til et nyt kundesegment. Den personlige træner kan være med til at assistere med at planlægge træningen.

Denne E-Fit Cardio maskine er, ligesom de øvrige E-Fit produkter, skabt ud fra længere tids forskning og udvikling. Træningen med E-Fit Cardio kan anvendes bredt og kan være med til at effektivisere den traditionelle cardiotræning med løbebånd, stepmaskine, romaskine, crosstrainer eller en motionscykel, væsentligt. E-Fit cardio kan derfor indgå som en stærk støtte til en hurtigere og mere effektiv træning.

E-Fit Cardio kan anvendes bredt og kan være med til at effektivisere den traditionelle cardiotræning med løbebånd, stepmaskine, romaskine, crosstrainer eller en motionscykel, væsentligt. E-Fit cardio kan derfor indgå som en stærk støtte til en hurtigere og mere effektiv træning.

Fordele

Højere effektivitet takket være den forkortede træningstid

6 forskellige programmer specielt udviklet til cardio øvelser

Specielle shorts med høj talje til træning af den nedre kropsdel og core

Fastere hud takket være den unikke teknologi

Supplement til klasiske Cardio træningsmaksiner for at øge effektiviteten