Produkt

E-Fit Dual Trainer

Elektro-fitness i nyt spotlight

Takket være E-Fit’s nytænkning og udviklingen af den nyeste høj-teknologiske E-Fit Dual Trainer enhed tilbydes nye forretnings- og fitness muligheder. De unikke, nytænkende løsninger tillader træning af 2 mennesker samtidig og synkroniseret, og er et stærkt træningsalternativ til dem der foretrækker at træne parvis. E-Fit enheden er udviklet af ekspert ingeniører og er sikker, æstetisk og brugervenlig. For at sikre førsteklasses kvalitet, er enheden lavet af tempereret glas på toppen og har en aluminiumslegeret ramme.

Single Mode

Gør de fleste sofistikerede indstillinger af elektrisk muskel stimulationstræning mulig. Det er muligt at tilpasse indstillingerne på E-Fit maskinen til enkelte muskelgrupper eller træne samtlige 10 muskelgrupper (biceps, triceps, lænden, øverste del af ryggen, brystparti, mavemuskler, baller, leg samt for- og baglårsmuskler) gennem 10 kanaler samtidig.

Dual Mode

To kunder kan få synkroniseret træning med forskellige indstillinger – det er muligt at tilpasse indstillinger for hver kunde til kundens individuelle behov på 6 kanaler for 9 muskelgrupper (biceps, triceps, lænden, øverste del af ryggen, brystparti, mavemuskler, balle, lårmuskler og baglårsmuskler). Hermed vil der være fuld synkronisering, men forskellige niveauer af øvelse i forhold til kundens behov og træningsniveau.

Fordele

Mulighed for DUAL træning

Cloud-baseret brugerstyring med Android applikation

RFID kortlæser system

Individuelle parametre til rådighed

7” TFT LCD-display med brugervenlig menu

Innovativ Impulse-Shift Technology (IST)

Batteri-drift mulig

LED lys

Tempereret glas og CNC forarbejdede aluminiums mono-blok