Medical


E-Fit Medical enhed

Vores medicinske enhed anvendes primært ved usund kropsholdning og genoptræning

E-Fit til genoptræning


E-Fit Medical enheden er certificeret (93/42EEC, ISO 9001:2008, ISO 13485:2003, EN 13485:2012) til medicinsk brug som forebyggelse og genoptræning indenfor neurologi, ortopædologi, reumatologi, traumatologi, sportsmedicin, indre medicin, ICU og vaskulær terapi.

E-Fit Medical er en unik løsning på EMS-markedet med sine 12 uafhængige kanaler. 10 kanaler er dedikeret til at træne 10 individuelle muskelgrupper som biceps, triceps, nedre ryg, øvre ryg, bryst, mave, balder, lægge, for- og baglår. Derudover blev der udviklet 2 kanaler til udstyrs registrering for en sikrere EMS-enhed. Den har specielle forudindstillede programmer med justerbare stimuleringsparametre for en mere effektiv, personlig E-Fit-behandling. Takket være de justerbare stimuleringsparametre kan det terapeutiske program tilpasses efter patientens individuelle behov. Den brede vifte af indstillinger og elektrodeplacering muliggør en effektiv behandling af forskellige patologiske forhold. Med E-Fit Medical er både passiv og aktiv behandling mulig.

Se vores video om E-Fit Medical enheden

SEO NAME

Effects


Muskel genoplæring: rehabilitering og lokal terapi
Øget lokalt blodomløb: bekæmpelse af liggesår med aktiv træning eller passiv behandling.
Nedsætter og forebygger af muskelatrofi ved længerevarende inaktivitet: terapeutisk og forebyggende muskelstyrkning
Frigivelse af spasticitet: for at reducere smerte
Forøgelse af ledbevægelighed
Forebyggelse af dyb venøs trombose: ved at stimulere underbenet

Relaterede produkter


Medical

SEO NAME

E-Fit Classic enheden blev udviklet med henblik på helkrops E.M.S. træning og for at sikre at E.M.S. træning ville blive det naturlige valg for de som…