Produkt

E-Fit Medical

E-Fit til Rehabilitering

Vores medicinske enhed er primært tænkt til rehabilitering efter skader og til genopbygning af dårlig kropsholdning udviklet ved fx stilsiddende arbejdsstillinger, tunge og skæve løft eller en-side sportsudøvelse. Den er også designet som et forebyggende redskab til at styrke en svækket rygsøjle og skeletmuskulaturen eller til at behandle eksisterende patologiske tilstande. Maskinen kan med fordel anvendes af professionelle behandlere i behandlingscentre, fysioterapeutiske klinikker, hospitaler eller i fitnesscentre til udvidelse af behandlingsporteføljen med ca. 20 minutter en eller to gange om ugen, i kombination med øvelser udarbejdet af fysioterapeuter eller andre professionelle behandlere.

Anvendelsesmulighederne spænder bredt. Sportsudøvere kan efter skader opnå en hurtigere regenerering og dermed hurtigere komme tilbage til deres sport. Ligeledes bliver muskler genopbygget hurtigere efter fx operation eller lang rekonvalescens. E-Fit træning kan også regelmæssigt anvendes effektivt af ældre for at undgå svækkelse af muskelstyrke, til genaktivering af inaktive muskler og til at skabe bedre balance.

Effekten af behandlingen kan vise sig temmelig hurtigt: efter 8 til 10 gange træning forbedres styrken og den støttende funktionen af rygsøjle og dorsale muskler væsentligt, hvorved belastningen af diskos og ryghvirvler lindres. Den tekniske dragt, specielt designet for denne anvendelse, tillader placering af elektroder på en målrettet måde.

Denne type E-Fit træning er perfekt for overbebyrdede ansatte, som ønsker at erstatte tidskrævende traditionelle træningsformer, hvilket kan tage op til flere timer inklusiv rejsetid og omklædning med 20 minutters træningsøvelser. En 20 minutters intensiv træning kan være nok til at reducere smerter og øge livskvaliteten.

Effekt

Muskel gendannelse, rehabilitering og lokal terapi

Forøge lokal cirkulation: bekæmpe liggesår med aktiv træning eller passive behandlinger

Retardering og forebyggelse af inaktivietsatrofi: terapeutisk og forebyggende styrkelse af muskler

Frigørelse af spasticitet: for at reducere smerter

Forøgelse af ledbevægelighed

Forebyggelse af dyb venetrombose: ved stimulering af nedre lemmer

Fordele

Cloud baseret trænings uddannelsessystem med Android applikation.

Individuelle parametre til rådighed

Innovativ Impulse-Shift Technology (IST)

LCD-display med brugervenlig menu

Batteri-drift mulig

LED lys